Wasza przygoda w Hogwarcie zacznie się tutaj
Administrator
Aby zostać przydzielonym do jednego z czterech domów Gryfindoru, Slytherinu, Hufflepuffu lub Ravenclav należy podać :
Imię:
Nazwisko:
Wygląd:
Historia:
Cel:
Ekwipunek:
Następnie po podaniu powyższych informacji Administrator przydzieli wam Dom.
Imię:Kaja
Nazwisko:Szenn
Charakter:miła,sympatyczna,wesoła,pogodna,uśmiechnięta,wrażliwa,odważna,inteligentna,nie jestem zadufana w sobie,dobrze wychowana,ciekawska,uparta,
Wygląd:Jestem dziewczyną o drobnej budowie, mierzącą 155 cm wzrostu. Ma blond włosy, . Na podłużnej twarzy o nie nieskazitelnej cerze, zakończonej lekko zadartym podbródkiem, najbardziej charakterystyczne są duże oczy, koloru błękitnego nieba, uwieńczone gęstymi czarnymi rzęsami. Delikatne brwi, przypominające kształtem łuk, dodają uroku. Zaś malutki zadziorny nosek dobrze komponuje z jej czerwonymi, niczym wisienka, szerokimi ustami. Przeważnie chodzę ubrana w spodnie dżinsowe i luźną bluzkę, ponieważ nie lubię ciasnych ubrań, które są dla ruchliwej osoby jak ja krępujące. W moim ubiorze dominują kolory błękitne, czarne, można też zobaczyć czerwień, ale to bardzo rzadko. Rzadkością, jest również spotkanie mnie w sukience, w moim mniemaniu owa część garderoby sprawia nie lada utrapienie przy dobrej zabawie. Nieodłączną częścią ubioru są, białe adidasy, bądź też czarne przeplatane miejscami srebrnym wzorkiem, wiązane trampki, zależy to od pogody. Ja nie należę do osób które podążą za trendami mody. Mówiąc prościej, ubieram się wedle własnego uznania i upodobania. Duży wpływ ma na to nastrój w jakim obecnie się znajduje.
Historia:Jestem czarodziejką czystej krwi.Mieszkam z moimi rodzicami w pięknym dużym domu.(moi rodzice są bogaci zawsze dostaje od nich co chcę )Pewnego dnia (dość późno) zaczęłam robić dziwne rzeczy .Rodzice odetchnęli z ulgą bo myśleli że zostanę charłaczką.W moim sąsiedztwie mieszka moja przyjaciółka Lily (która też jest czarodziejką z którą spędzam dużo czasu.
Cel:Zostać wspaniałą czarownicą
Ekwipunek:(kiedy pojadę z rodzicami na ulice pokątną to mi wszystko kupią)
Imię:Misane(W skrócie Misa)
Nazwisko:Katsuchi
Charakter:Uparta,Pyskata,Energiczna,Odważna,Łatwo mnie sprowokować.
Wygląd:
Historia:Wychowałam się do 12 roku życia w domu dziecka.Tam odkryłam że jestem czarodziejką czystej krwi,po tym odkryciu uciekłam i zaczęłam żyć na własną rękę.Jednak po 2 latach pojawił się pewien człowiek który powiedział że zabierze mnie do Hogwartu.Tak zaczęła się moja historia...
Cel:Zostać najlepszą czarodziejką w domu.
Ekwipunek:Różdżka, mała księga zaklęć.
Ostatnio edytowany przez Misa (2011-05-05 17:20:07)
Administrator
A więc Kajo, mam bardzo trudny wybór. Jest w tobie to coś coś. Hmm... Pomyślmy Rav.... Hufflepuff.
Imię:TheSpecial
Nazwisko:One
Charakter:Dzielny, Trochę Wstydliwy, Agresywny
Wygląd:![]()
Historia: Zostałem wychowany przez Ojca, matka zginęła w dzień po urodzeniu mnie. Mieszkamy w małym domostwie w Londynie. Jestem Czarodziejem Czystej krwi. Od maleńkości wykorzystywałem swoje moce by płatać figle moim mugolskim kolegą. Pewnego dnie przyleciała do mnie sowa, z listem z zaproszeniem do Hogwartu. I tak zaczyna się moja przygoda.
Cel:Zostać najpotężniejszym Czarodziejem
Ekwipunek:Do kupienia Na ulicy pokątnej